Pabrik Kita


Changshu Polyester Co., Ltd. dumunung ing No. 145, Dongxu Avenue, Xushi, Dongbang Town, Changshu City. Perusahaan iki jembaré 82.672 meter persegi lan area bangunan 103.207,35 meter persegi. Perusahaan iki setya profesional kanggo polyamide "6", polyamide "66" lan diferensiasi polyester lan riset serat fungsional lan pangembangan lan produksi Enterprises, liwat 40 taun kepungkur, perusahaan nguber tujuan "Lida Zhiyuan, kanggo menang karo kaunggulan" , wis Panggonan ing industri serat kimia khusus domestik, "Lida account" produk wis dadi anyar mancorong ing pasar serat khusus domestik. Ing benang jahitan kekuatan dhuwur lan sabuk braided karo sutra filamen colored, sutra industri denier nggoleki lan bagean industri liyane, iku rangking ing ngarep negara. Perusahaan nduweni hak kanggo ngimpor lan ngekspor.