Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope
  • Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester DopeBenang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope
  • Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester DopeBenang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope
  • Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester DopeBenang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope
  • Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester DopeBenang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope
  • Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester DopeBenang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope

Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope

Temokake pilihan akeh Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope saka China ing LIDA®. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka pabrikan sing nggabungake benang industri poliester poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka produsen Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope Berkualitas tinggi, sampeyan bisa yakin tuku Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope saka LIDA® lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Merek "Lida" saka Changshu Polyester Co., Ltd. minangka merek sing apik banget ing pasar serat khusus domestik.

Masterbatch warna ditambahake nalika muter filamen poliester berwarna, lan teknologi pewarna obat bius diadopsi, warna-warna sing sugih lan apik banget, lan kecepatan warna sing apik, sing ngindhari perawatan pasca-dyeing lan finishing, lan ngirit biaya pewarnaan lan konsumsi energi.

Pilihan werna: Ana akeh werna kanggo pelanggan kanggo milih, lan ora bisa selaras miturut kabutuhan customer; (ndeleng bagean tampilan kertu warna kanggo rincian)

Anti-UV colored polyester filament: Tekstil dirajut saka iku bisa digunakake njobo, lan fastness werna bisa maintained kanggo dangu, lan efek anti-tuwa uga bakal tikel kaping pindho.

 

Aplikasi Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope: Digunakake kanggo anyaman, tenun, benang jahit, kain sunshade, produk ruangan, lsp.

 

Fitur Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope: Kekuwatan dhuwur, cepet warna dhuwur, nyusut kurang, tahan suhu dhuwur, termoplastik sing apik, tahan karat, tahan nyandhang, tahan cahya sing apik, koefisien gesekan sing sithik, insulasi listrik sing apik, ora beracun lan ora ana ambune, tahan cuaca apik.

 

Kauntungan: Daya tahan sing dhuwur, malah pewarnaan, nyusut sithik, tahan panas sing apik utamane digunakake kanggo jahitan benang.

Parameter indeks produk:

Item

70D-420D

500D-1500D

Standar Tes

Tenacity

≥7.00

≥7.00

GB/T 14344

Elongation

16±2

16±2

GB/T 14344

Hot Air Shrinkage

3.5

3.5

GB/T 6505

Intermingling Points saben Meter

8

8

FZ/T 50001

0il

7

7

GB/T 6504


Tabung kertas: tabung dhuwur (250 * 140)  tabung rendah (125 * 140)

Metode Packing: 1. Karton packing. 2. Pallet packing.

Hot Tags: Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Digawe ing China, Disesuaikan, Kualitas, SGS, GRS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.