Benang Nylon 6

LIDA® minangka produsen lan pemasok Benang Filamen China profesional 6, yen sampeyan nggoleki Benang Filamen Nylon 6 sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Kita cumadhang kanggo nggawe hubungan dipercaya karo partners kaya-minded kanggo bebarengan ningkataké sabab saka pangayoman lingkungan.
Produk kita wis lulus sertifikasi sistem standar daur ulang global GRS lan sertifikasi oekotex-100 Uni Eropa, uga didol ing CHINA lan negara liya. Pelanggan  kalebu: British Coats, American A&E, German Aman, Japanese GunShi, Hong Kong Jintai, lsp.
Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi Filament Yarn Nylon 6, LIDA® bisa nyedhiyakake macem-macem Filament Yarn Nylon 6.
View as  
 
  • LIDA® minangka produsen lan pemasok China sing utamane ngasilake Benang Filamen Anti Api Nylon 6 kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Perusahaan iki dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu, ing wilayah Delta Kali Yangtze, kanthi transportasi sing trep. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester halus, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang. Sampeyan bisa order polyester nilon industri Filament, dope dicelup benang. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

  • Didegake ing taun 1983, LIDA® minangka pabrikan sing nggabungake Benang Filamen Night Glare Nylon 6, benang industri nilon lan poliester, nilon sing dicelup dope 6, nilon 66, benang industri polyester fine-denier, nylon lan poliester sing tahan api lan daur ulang. filamen. Sampeyan bisa pesen filamen industri nilon poliester lan benang warna. Sawise patang puluh taun kasangsaran, kemajuan teknologi, lan inovasi, kualitas produk wis entuk pakurmatan lan pangalembana saka akeh pelanggan. Bisnis saiki duwe tenaga kerja teknis sing kuat, alat tingkat pertama, peralatan uji coba lengkap, produk kualitas sing konsisten, reputasi sing kuat, lan kemampuan ngimpor lan ngekspor. Kita yakin manawa kita bisa kerja bareng ing mangsa ngarep kanggo nggawe kahanan menang-menang, lan kita nampa kesempatan dadi mitra jangka panjang ing China.

  • LIDA® minangka produsen lan pemasok China sing utamane ngasilake Benang Filamen Putih Optik Nilon 6 kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Perusahaan iki dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu, ing wilayah Delta Kali Yangtze, kanthi transportasi sing trep. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester halus, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang. Sampeyan bisa order polyester nilon industri Filament, dope dicelup benang. Sawise patang puluh taun kasangsaran, kemajuan teknologi, lan inovasi, kualitas produk wis entuk pakurmatan lan pangalembana saka akeh pelanggan.

  • LIDA® minangka produsen Benang Filamen Kusam Lengkap China 6 terkemuka. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester halus, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang. Sampeyan bisa order polyester nilon industri Filament, dope dicelup benang. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor.

  • LIDA® Company didegaké ing 1983. Iku perusahaan sing nggabungake Semi Kusam Filament Benang Nylon 6, nilon lan poliester fine-denier benang industri, dope dicelup nilon 6, nilon 66, polyester fine-denier benang industri, flame-retardant lan daur ulang filamen nilon lan poliester. Produsen bisa pesen filamen industri nilon poliester lan benang warna. Perusahaan iki dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu, ing wilayah Delta Kali Yangtze, kanthi transportasi sing trep. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

  • LIDA® minangka pabrikan sing nggabungake Total Brgiht Filament Yarn Nylon 6, nilon lan polyester fine denier industri benang, dope dicelup nilon 6, nilon 66, polyester fine denier industri benang, flame retardant lan daur ulang nilon lan polyester filament, sampeyan bisa order polyester Nylon industri filamen, benang warna. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

Kualitas dhuwur kita Benang Nylon 6 ora mung digawe ing China, nanging uga SGS lan GRS certified. Pabrik kita minangka produsen lan pemasok profesional Benang Nylon 6 ing China. We nyedhiyani layanan selaras lan welcome sampeyan Grosir.