Aplikasi

Jinis Produk: benang industri poliester kanthi kekuatan dhuwur lan sithik penyusutan, benang industri denier sing dhuwur lan sithik penyusutan, seri benang industri sing dicelup dope 6, nilon 66, benang industri denier warna poliester, daur ulang, nyala nilon retardant 6, polyester fine denier industri benang.



Aplikasi: benang jahit kelas dhuwur, benang jaring iwak, anyaman, bolong khusus, lan liya-liyane kanggo benang spun inti, kain basis tenaga angin, kain spunlace, kain kelas dhuwur, lsp.