Pasar Produksi

Changshu Polyester Co., Ltd. ana ing ngarep ing jagad ing bagean nilon, benang jahitan poliester kanthi kekuatan dhuwur, benang filamen kanggo kepangan, benang denier kanthi kekuatan dhuwur lan liya-liyane. Perusahaan kasebut nduweni hak impor lan ekspor sing dioperasikake dhewe, produk sing diekspor menyang India, Vietnam, Indonesia, Malaysia lan negara-negara Asia Tenggara liyane lan Turki, Italia, Ukraina, Brasil lan negara liya.

Manajer Pemasaran Jone LU wis pirang-pirang taun pengalaman perdagangan lan ekspor manca, ngarepake nggarap sampeyan kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik.