Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament BenangTotal Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament BenangTotal Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament BenangTotal Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament BenangTotal Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament BenangTotal Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament BenangTotal Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament BenangTotal Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament BenangTotal Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament Benang

Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Filament Benang

LIDA® minangka pimpinan profesional China Total Brgiht Polyester Dope Dyed Filament Yarn produsen kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Changshu Polyester Co., Ltd. (CHANGSHU POLYESTER CO.,LTD) didegaké ing taun 1983 lan dumunung ing Provinsi Jiangsu, China. Perusahaan wis fokus ing R&D, produksi lan dodolan serat dibedakake ijo, kanthi output saben dina 230 ton. Perusahaan kasebut nduweni peralatan produksi lan fasilitas tambahan internasional, luwih saka 780 karyawan, lan bangunan pabrik luwih saka 100.000 meter persegi. Produk nutupi serat FDY prawan lan daur ulang, kalebu flame retardant, anti-ultraviolet, infra merah anti-tebih, punah, luminous, lan sapiturute. benang, kain basa daya angin, kain banyu, kain kelas dhuwur lan lapangan liyane. Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, demonstrasi manajemen kredit lan perusahaan AAA kredit sing netepi kontrak. Kanthi sertifikasi standar 100 GRS, OEKO-Tex, produk kasebut nduweni kualitas dhuwur lan stabilitas sing dhuwur, lan wis menangake akeh penghargaan penemuan nasional. Serat merek "Lida" kondhang ing pasar domestik lan manca lan diekspor menyang kabeh ndonya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Benang Filamen Dicelup Total Brgiht Polyester Dope berkualitas tinggi ditawakake pabrikan China LIDA®. Tuku Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Benang Filamen kang saka kualitas dhuwur langsung karo rega murah.

Merek "Lida" saka Changshu Polyester Co., Ltd. minangka merek sing apik banget ing pasar serat khusus domestik.

Filamen polyester colored digawe dening dyeing dope, karo werna padhang, fastness werna apik (fastness werna kanggo suryo srengenge lan fastness werna kanggo ngumbah loro luwih saka standar nasional tingkat 4), rega murah, sugih lan nggantheng werna, tekstur sugih, tangan nyaman koyo, Iku resik lan non-beracun, ijo lan lingkungan loropaken, lan nyuda proses dyeing tekstil sakteruse, ngirit wektu lan biaya.

 

Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Benang Filamen: Benang poliester padhang duwe cahya khusus, werna padhang, lan efek visual apik banget ing tampilan.

 

Aplikasi Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Benang Filamen: Benang jahit kelas dhuwur, benang jaring iwak, anyaman, bolong khusus, benang inti, kain dasar tenaga angin, kain banyu, kain kelas dhuwur lan lapangan liyane.

 

Pilihan saka werna: Ana akeh werna kanggo pelanggan kanggo milih saka, lan sing ora kasedhiya bisa selaras miturut kabutuhan customer; (deleng sawetara kertu warna kanggo rincian)


Aplikasi:Kekuwatan dhuwur, fastness werna dhuwur, shrinkage kurang, resistance suhu dhuwur, thermoplasticity apik, resistance karat, resistance nyandhang, resistance cahya apik, koefisien gesekan kurang, jampel electrical apik, non-beracun lan ambu ora enak, resistance cuaca apik.

 

Kauntungan: Tenacity dhuwur, malah dyeing, shrinakge kurang, tahan panas apik utamané digunakake kanggo benang jahitan.

Parameter indeks produk:

Item

70D-420D

500D-1500D

Standar Tes

Tenacity

≥7.00

≥7.00

GB/T 14344

Elongation

16±2

16±2

GB/T 14344

Hot Air Shrinkage

3.5

3.5

GB/T 6505

Intermingling Points saben Meter

8

8

FZ/T 50001

0il

7

7

GB/T 6504


Item tabung kertas:  tabung dhuwur (250*140) tabung kurang (125*140)

Metode Packing: 1. Karton packing. 2. Pallet packing.

Hot Tags: Total Brgiht Polyester Dope Dicelup Benang Filamen, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China, Customized, Quality, SGS, GRS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.