Benang Industri Polyester

Minangka produsen Benang Industri Polyester profesional sing profesional, sampeyan bisa yakin tuku Benang Industri Poliester saka LIDA® lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Perusahaan kita minangka perusahaan profesional sing darmabakti kanggo serat sing beda-beda lan fungsional saka nilon 6, nilon 66 lan poliester kanthi tenacity dhuwur.
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Benang Industri Polyester sing disesuaikan saka kita. Changshu Polyester Co., Ltd. didegaké ing 1983. Perusahaan iki dumunung ing Xu shi, Dongbang Town, Changshu City. Jembaré luwih saka 120 hektar lan area konstruksi 100.000 meter persegi.
Amarga pasar kanggo Benang Industri Polyester berkembang lan ganti, mula disaranake sampeyan ngumpulake situs web kita, lan kita bakal nuduhake kabar paling anyar kanthi rutin.
View as  
 
  • Temokake pilihan gedhe saka Night Glare Polyester Trilobal Shaped Filament saka China ing LIDA®. CHANGSHU POLYESTER CO.,LTD dumunung ing Xushi, Dongbang Town, Changshu City, ing wilayah Delta Kali Yangtze, kanthi transportasi sing trep. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope.

  • LIDA® minangka produsen Filamen Berbentuk Trilobal Putih Optik Putih Optik China. Kanthi akses gampang kanggo transportasi, CHANGSHU POLYESTER CO.,LTD mapan ing Delta Kali Yangtze ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu. Sawise patang puluh taun kasangsaran, kemajuan teknologi, lan inovasi, kualitas produk wis entuk pakurmatan lan pangalembana saka akeh pelanggan. Bisnis saiki duwe tenaga kerja teknis sing kuat, alat tingkat pertama, peralatan uji coba lengkap, produk kualitas sing konsisten, reputasi sing kuat, lan kemampuan ngimpor lan ngekspor. Kita yakin manawa kita bisa kerja bareng ing mangsa ngarep kanggo nggawe kahanan menang-menang, lan kita nampa kesempatan dadi mitra jangka panjang ing China.

  • LIDA® minangka produsen lan pemasok China sing utamane ngasilake Filamen Bentuk Trilobal Poliester Kusam Lengkap kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka pabrikan sing nggabungake benang industri poliester poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

  • Kualitas tinggi Semi Kusam Polyester Trilobal Shaped Filament ditawakake pabrikan China LIDA®. CHANGSHU POLYESTER CO., LTD iki diadegaké ing 1983. Iku Produsèn nggabungaken nilon lan polyester tenunan industri nggoleki, dope dicelup nilon 6, nilon 66, polyester nggoleki tenunan industri denier, flame retardant lan daur ulang nilon lan filamen polyester. Sawise patang puluh taun kasangsaran, kemajuan teknologi, lan inovasi, kualitas produk wis entuk pakurmatan lan pangalembana saka akeh pelanggan. Bisnis saiki duwe tenaga kerja teknis sing kuat, alat tingkat pertama, peralatan uji coba lengkap, produk kualitas sing konsisten, reputasi sing kuat, lan kemampuan ngimpor lan ngekspor.

  • Find a huge selection of Total Brgiht Polyester Trilobal Shaped Filament from China at LIDA®. CHANGSHU POLYESTER CO.,LTD is located in Xushi, Dongbang Town, Changshu City, in the Yangtze River Delta area, with convenient transportation. The company was established in 1983. After 40 years of struggle and technological transformation and innovation, the product quality has won the trust and praise of many customers. Now the company has strong technical force, excellent equipment, complete testing equipment, stable product quality, good reputation, and has the right to import and export. We believe that we can cooperate with you for a win-win situation in the future, and we look forward to becoming your long-term partner in China.LIDA® is Total Brgiht Polyester Trilobal Shaped Filament manufacturers and suppliers in China who can wholesale Total Brgiht Polyester Trilobal Shaped Filament. In the domestic special fiber market, Changshu Polyester Co., Ltd.'s "Lida" brand is a strong contender. Polyester filament is produced by processing and spinning polyester chips, and as a result, the cost of production is moderately low, the manufacturing process is sophisticated, and the product quality is more consistent. Polyester trilobal shaped filament is a shaped fiber obtained by spinning with a triangular spinneret. The triangular cross-section fiber has strong reflective intensity and usually has a diamond-like luster. (Semi-dull) TiO2 is added during spinning to darken the luster of the spun fiber and play a semi-dull effect. Introduce of Total Brgiht Polyester Trilobal Shaped Filament: PRODUCET:HIGH TENACITY LOW SHRINKAGE TRB FILAMENT YARN Application area: Typically used for embroidered thread, the manufactured embroidery thread is mostly used for computer embroidery, which may embroider some especially lovely patterns and logos. Product features: high strength, high color fastness, low shrinkage, good brightness, high temperature resistance, good thermoplasticity, corrosion resistance, wear resistance, good light resistance, low friction coefficient, wear resistance, good electrical insulation, non-toxic and non-toxic Smelly, good weather resistance. Especially used for Embroidery threads THE advantage:HIGH TENACITY, even dyeing, LOW SHRINAKGE, GOOD HEAT RESISTANCE Especially used for sewing threads Product index parameters: (D)ITEM 70D 108D 120D 150D test standard TENACITY ≥5.5 ≥5.5 ≥5.5 ≥5.5 GB/T 14344 ELONGATION 16±2 16±2 16±2 16±2 GB/T 14344 Hot air shriankge 3.5 3.5 3.5 3.5 GB/T 6505 intermingling points per meter 8 8 8 8 FZ/T 50001 0IL 7 7 7 7 GB/T 6504 (mm) Paper tube item low tube (125*140) Packing method: 1. Carton packing. 2. Pallet packaging.

  • LIDA® minangka pimpinan profesional China Anti UV Polyester Trilobal Shaped Filament kanthi kualitas lan rega sing cukup. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka pabrikan sing nggabungake benang industri poliester poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Sawise 40 taun kerja keras lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kepercayaan lan pujian saka akeh pelanggan. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo asil win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

 12345...6 
Kualitas dhuwur kita Benang Industri Polyester ora mung digawe ing China, nanging uga SGS lan GRS certified. Pabrik kita minangka produsen lan pemasok profesional Benang Industri Polyester ing China. We nyedhiyani layanan selaras lan welcome sampeyan Grosir.