layanan kita

Saliyane produk saham sing wis ana, kita bisa ngasilake macem-macem produk miturut syarat utawa conto pelanggan. Kita bakal komunikasi karo sampeyan kanthi rinci ing tahap awal. Sawise konfirmasi produk, kita bakal menehi customer sampel sutra sadurunge produksi, lan kita bakal miwiti produksi sawise konfirmasi customer. Ing proses produksi, kita bakal ngontrol kualitas produk kanthi ketat, lan yen ana masalah kualitas, kita bakal nangani kanthi apik sawise didol. Kualitas lan efisiensi produk kita mung sithik.

Prinsip Changshu Polyester Co., Ltd. yaiku nggayuh adoh lan menang kanthi unggul. Misi perusahaan kita yaiku fokus ing masalah utama pelanggan, nyedhiyakake produk sing kompetitif, lan nggawe nilai maksimal kanggo para pelanggan. Nilai-nilai inti perusahaan: integritas lan manut hukum, inovasi pragmatis, layanan pisanan, kerjasama win-win, lan usaha kanggo nggawe keuntungan maksimal kanggo karyawan, perusahaan lan masyarakat.