Benang Filamen Poliester Kab

Minangka produsen Benang Filamen Poliester berkualitas tinggi profesional, sampeyan bisa yakin tuku Benang Filamen Poliester saka LIDA® lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Bidang aplikasi produk kita wis ditambahi saka benang jahit kelas dhuwur, benang jaring iwak, anyaman, bolong khusus, lan liya-liyane nganti benang inti-spun, kain basis tenaga angin, kain banyu, kain kelas dhuwur, lsp.
Perusahaan kita minangka perusahaan profesional sing darmabakti kanggo serat sing beda-beda lan fungsional saka nilon 6, nilon 66 lan poliester kanthi tenacity dhuwur.
Ing ngisor iki minangka introduksi Benang Filamen Poliester sing berkualitas tinggi, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Benang Filamen Poliester. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik!
View as  
 
  • Temokake pilihan akeh Benang Filamen Poliester Kusam Lengkap saka China ing LIDA®. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka pabrikan sing nggabungake benang industri poliester poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Perusahaan kasebut entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 ing September 2019. Ing taun 2021, benang industri poliester sing dhuwur lan nyuda penyusutan diakoni minangka produk "khusus, khusus lan anyar" ing Provinsi Jiangsu, lan wis dirating minangka perusahaan teknologi dhuwur ing November taun sing padha. Perusahaan wis sukses nindakake kerjasama industri-universitas-riset karo Universitas Donghua lan Universitas Suzhou. Perusahaan kasebut nduweni hak impor lan ekspor kanthi dhukungan, lan produke diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika, Timur Tengah lan negara liya. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

  • LIDA® minangka produsen Benang Filamen Poliester Semi Kusam sing misuwur ing China. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka pabrikan sing nggabungake benang industri poliester poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Perusahaan kasebut entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 ing September 2019. Ing taun 2021, benang industri poliester sing dhuwur lan nyuda penyusutan diakoni minangka produk "khusus, khusus lan anyar" ing Provinsi Jiangsu, lan wis dirating minangka perusahaan teknologi dhuwur ing November taun sing padha. Perusahaan wis sukses nindakake kerjasama industri-universitas-riset karo Universitas Donghua lan Universitas Suzhou. Perusahaan kasebut nduweni hak impor lan ekspor kanthi dhukungan, lan produke diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika, Timur Tengah lan negara liya. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

  • LIDA® minangka produsen Benang Filamen Poliester Total Brgiht Total Brgiht China. Perusahaan wis fokus ing R&D, produksi lan dodolan serat dibedakake ijo, kanthi output saben dina 230 ton. Perusahaan kasebut nduweni peralatan produksi lan fasilitas tambahan internasional, luwih saka 780 karyawan, lan bangunan pabrik luwih saka 100.000 meter persegi. Prodhuk nutupi prawan lan daur ulang FDY polyester, nilon 6, lan nilon 66 serat, kalebu flame retardant, anti-ultraviolet, anti-tebih infrared, punah, luminous, etc. Produk sing digunakake digunakake ing dhuwur-bahan sewing thread, fishing net benang, anyaman, bolong khusus, benang inti, kain dasar tenaga angin, kain banyu, kain kelas dhuwur lan lapangan liyane. Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, demonstrasi manajemen kredit lan perusahaan AAA kredit sing netepi kontrak. Kanthi sertifikasi standar 100 GRS, OEKO-Tex, produk kasebut nduweni kualitas dhuwur lan stabilitas sing dhuwur, lan wis menangake akeh penghargaan penemuan nasional. Serat merek "Lida" kondhang ing pasar domestik lan manca lan diekspor menyang saindenging jagad.

  • LIDA® minangka produsen Benang Filamen Poliester Anti UV Anti UV sing misuwur. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

 1 
Kualitas dhuwur kita Benang Filamen Poliester Kab ora mung digawe ing China, nanging uga SGS lan GRS certified. Pabrik kita minangka produsen lan pemasok profesional Benang Filamen Poliester Kab ing China. We nyedhiyani layanan selaras lan welcome sampeyan Grosir.