Produk

View as  
 
  • Minangka produsen profesional, LIDA® pengin menehi sampeyan 100.0% Poliamida Pra-konsumen Daur Ulang. Perusahaan iki dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu, ing wilayah Delta Kali Yangtze, kanthi transportasi sing trep. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang. Sampeyan bisa order polyester nilon industri Filament, dope dicelup benang. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

  • LIDA® minangka produsen Polyester Pasca-konsumen Daur Ulang 100.0% China sing unggul. Perusahaan kasebut dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu. Wis fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan serat diferensial ijo. Wis luwih saka 600 karyawan lan pabrik kalebu area luwih saka 120 mu. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester halus, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang. Sampeyan bisa order polyester nilon industri Filament, dope dicelup benang. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

  • LIDA® minangka produsen Benang Filamen Nylon 66 Anti Kebakaran Tinggi China. Bisnis kasebut dumunung ing wilayah Delta Kali Yangtze ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu, kanthi akses transportasi sing gampang. Pabrik, sing diadegake ing taun 1983, nggabungake filamen poliester nilon sing tahan api lan daur ulang, nilon 6, nilon 66, lan benang industri poliester sing dicelup. Sampeyan bisa order polyester nilon industri Filament, dope dicelup benang. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

  • LIDA® minangka pimpinan profesional China High Tenacity Night Glare Nylon 66 Filament Yarn Produsen kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. LIDA minangka pabrikan sing nggabungake benang industri denier poliester nilon, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri denier poliester, tahan api, filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen filamen industri nilon poliester lan benang berwarna. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita yakin manawa kita bisa kerja bareng ing mangsa ngarep kanggo nggawe kahanan menang-menang, lan kita nampa kesempatan dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Minangka pabrikan profesional, LIDA® pengin nyedhiyakake Benang Filamen Nilon Putih Optik Optik Tinggi 66. Didegaké ing taun 1983, perusahaan iki dumunung ing Xushi, Dongbang Town, Changshu City, ing Delta Kali Yangtze, kanthi transportasi sing trep. Iki minangka pabrikan sing nggabungake benang industri denier nilon lan poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri denier poliester, tahan api lan nilon daur ulang lan filamen poliester. Sampeyan bisa pesen filamen industri nilon poliester lan benang warna. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi long-term Panjenengan

  • LIDA® minangka pimpinan profesional China High Tenacity Full Dull Nylon 66 Filament Benang produsen kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Perusahaan kasebut dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu, ing wilayah Delta Kali Yangtze. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester halus, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang. Sampeyan bisa order polyester nilon industri Filament, dope dicelup benang. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.