Benang Daur Ulang

Benang Daur Ulang sing berkualitas tinggi ditawakake pabrikan China LIDA®. Tuku Benang Daur Ulang sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Misi Polyester Changshu yaiku fokus ing masalah utama pelanggan, nyedhiyakake produk sing kompetitif, lan nggawe nilai maksimal kanggo para pelanggan.
Tujuan perusahaan kita yaiku nggayuh tujuan lan menang kanthi keunggulan; misi kita kanggo fokus ing masalah tombol pelanggan, nyedhiyani produk competitive, lan nggawe nilai paling kanggo pelanggan.
Ing ngisor iki minangka introduksi Benang Daur Ulang sing berkualitas tinggi, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Benang Daur Ulang. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik!
View as  
 
  • Minangka produsen profesional, LIDA® pengin menehi sampeyan 100.0% Poliamida Pra-konsumen Daur Ulang. Perusahaan iki dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu, ing wilayah Delta Kali Yangtze, kanthi transportasi sing trep. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang. Sampeyan bisa order polyester nilon industri Filament, dope dicelup benang. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

  • LIDA® minangka produsen Polyester Pasca-konsumen Daur Ulang 100.0% China sing unggul. Perusahaan kasebut dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu. Wis fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan serat diferensial ijo. Wis luwih saka 600 karyawan lan pabrik kalebu area luwih saka 120 mu. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester halus, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang. Sampeyan bisa order polyester nilon industri Filament, dope dicelup benang. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

 1 
Kualitas dhuwur kita Benang Daur Ulang ora mung digawe ing China, nanging uga SGS lan GRS certified. Pabrik kita minangka produsen lan pemasok profesional Benang Daur Ulang ing China. We nyedhiyani layanan selaras lan welcome sampeyan Grosir.