Benang Filamen Dicelup Poliester Semi Kusam
  • Benang Filamen Dicelup Poliester Semi KusamBenang Filamen Dicelup Poliester Semi Kusam
  • Benang Filamen Dicelup Poliester Semi KusamBenang Filamen Dicelup Poliester Semi Kusam
  • Benang Filamen Dicelup Poliester Semi KusamBenang Filamen Dicelup Poliester Semi Kusam
  • Benang Filamen Dicelup Poliester Semi KusamBenang Filamen Dicelup Poliester Semi Kusam
  • Benang Filamen Dicelup Poliester Semi KusamBenang Filamen Dicelup Poliester Semi Kusam

Benang Filamen Dicelup Poliester Semi Kusam

LIDA® minangka pimpinan profesional China Semi Dull Polyester Dope Dyed Filament Yarn manufaktur kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Perusahaan kasebut dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu. Iki diadegake ing taun 1983. Iki minangka pabrikan sing nggabungake benang industri nilon lan poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan daur ulang nilon lan filamen poliester. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Benang Filamen Dicelup Semi Kusam Polyester Dope berkualitas tinggi ditawakake pabrikan China LIDA®. Tuku Benang Filamen Semi Kusam Poliester Dope Dicelup kanthi kualitas langsung kanthi rega murah.

Tujuan perusahaan perusahaan yaiku nggayuh tujuan lan menang kanthi keunggulan; misi kita punika: fokus ing masalah tombol pelanggan, nyedhiyani produk competitive, lan nggawe nilai luwih kanggo pelanggan.

 

Filamen poliester sing diwarnai digawe kanthi pewarnaan obat bius, kanthi warna sing cerah, cepet warna sing apik lan biaya sing murah, sing nyuda proses pewarnaan tekstil sabanjure lan ngirit wektu lan biaya.

Fitur Benang Filamen Dicelup Poliester Semi Kusam:

Kekuwatan: Kekuwatan serat poliester meh 1 kaping luwih kuwat tinimbang katun lan 3 kali luwih kuat tinimbang wol, saengga kain poliester kuwat lan awet.

Tahan panas: Bisa digunakake ing -70 ° C nganti 170 ° C, lan nduweni ketahanan panas lan stabilitas termal sing paling apik ing antarane serat sintetik.

Elastisitas: Kelenturan poliester cedhak karo wol, lan tahan kerut ngluwihi serat liyane. Kain ora kerut lan nduweni penylametan bentuk sing apik.

Ketahanan abrasi: Ketahanan abrasi poliester mung nomer loro tinimbang nilon lan nomer loro ing antarane serat sintetik.

Panyerepan banyu: Polyester nduweni panyerepan banyu sing sithik lan entuk kelembapan maneh, lan kinerja insulasi sing apik.

 

kekuatan dhuwur, fastness werna dhuwur, shrinkage kurang, resistance suhu dhuwur, thermoplasticity apik, resistance karat, resistance nyandhang, resistance cahya apik, koefisien gesekan kurang, jampel electrical apik, non-beracun lan ambu ora enak, resistance cuaca apik.

Semi Kusam Polyester Dope Dicelup Benang Filamen: dibandhingake full-kusam, semi-kusam wis luster padhang lan bayangan luwih ketok lan kedhip. Kepunahan lengkap nduweni luster sing relatif alus, ora ana bayangan lan kelip-kelip sing jelas, lan ora nggumunake.

Aplikasi Benang Filamen Dicelup Poliester Semi Kusam:

Utas jahit kelas dhuwur, benang jaring iwak, anyaman, bolong khusus, benang inti, kain dhasar tenaga angin, kain banyu, kain kelas dhuwur lan lapangan liyane.


Pilihan werna: Ana akeh werna kanggo pelanggan kanggo milih, lan ora bisa selaras miturut kabutuhan customer; (ndeleng bagean tampilan kertu warna kanggo rincian)

Kauntungan: TENACITY Dhuwur, malah dyeing,

NYUSUT RENDAH, TAHAN PANAS sing apik Utamane digunakake kanggo jahitan benang

Parameter indeks produk:

(D) ITEM

70D-420D

500D-1500D

tes

standar

TENACITY

≥7.00

≥7.00

GB/T 14344

ELONGASI

16±2

16±2

GB/T 14344

Watesan hawa panas

3.5

3.5

GB/T 6505

titik intermingling saben meter

8

8

FZ/T 50001

0IL

7

7

GB/T 6504


(mm) Item tabung kertas    tabung dhuwur (250*140) tabung kurang (125*140)

Metode pengepakan: 1. Kemasan karton. 2. Pallet packing.

Hot Tags: Benang Filamen Dicelup Poliester Semi Kusam, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Digawe ing China, Disesuaikan, Kualitas, SGS, GRS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.