Sejarah Kita



Changshu Polyester Co., Ltd. didegaké ing 1983. Perusahaan iki dumunung ing Xu shi, Dongbang Town, Changshu City. Jembaré luwih saka 120 hektar lan area konstruksi 100.000 meter persegi. Perusahaan kita minangka perusahaan profesional sing darmabakti kanggo serat sing beda-beda lan fungsional saka nilon 6, nilon 66 lan poliester kanthi tenacity dhuwur. Perusahaan setyatenunan daur ulang, benang nilon 6 filamen, benang nilon 66 filamen.

 

Swara 40 taun kepungkur, perusahaan wis ngoyak tenet sik njongko adoh, menang karo kaunggulan, lan wis dikuwasani panggonan ing nilon domestik lan polyester dibedakake industri serat kimia. Merek "Lida" saiki wis dadi merek sing apik banget ing pasar serat khusus domestik. Perusahaan mrodhuksi nilon 6, nilon 66 lan polyester ing kelompok cilik karo macem-macem varieties saka fungsi dibedakake produk, kalebu dhuwur-kekuatan lan kurang-shrinkage polyester fine-denier benang industri, dhuwur-kekuwatan lan kurang-shrinkage nilon nggoleki-denier benang industri seri, dope dicelup nilon 6, nilon 66, polyester colored fine denier industri benang, daur ulang, flame retardant nilon 6, polyester fine denier benang industri. Bidang aplikasi produk kita wis ditambahi saka benang jahit kelas dhuwur, benang jaring iwak, anyaman, bolong khusus, lan liya-liyane nganti benang inti-spun, kain basis tenaga angin, kain banyu, kain kelas dhuwur, lsp.

 

Nganut konsep perlindungan lingkungan ijo, perusahaan kita nguatake lan nliti produk seri serat daur ulang. Produk kita wis lulus sertifikasi sistem standar daur ulang global GRS lan sertifikasi oekotex-100 Uni Eropa, uga didol ing CHINA lan negara liya. Pelanggan  kami kalebu: British Coats, American A&E, German Aman, Japanese GunShi, Hong Kong Jintai, lsp. Kita gelem nggawe hubungan sing bisa dipercaya karo mitra sing padha-padha kanggo bareng-bareng ningkatake panyebab perlindungan lingkungan.

 

Perusahaan kasebut entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 ing September 2019. Ing taun 2021, benang industri poliester sing dhuwur-kekuwatane lan kurang penyusutan diakoni minangka produk "khusus, khusus lan anyar" ing Provinsi Jiangsu, lan dirating minangka perusahaan teknologi dhuwur ing November. Perusahaan kita wis kasil nindakake kerjasama industri-universitas-riset karo Universitas Donghua lan Universitas Suzhou.

 

Tujuan perusahaan kita yaiku nggayuh tujuan lan menang kanthi keunggulan; misi kita kanggo fokus ing masalah tombol pelanggan, nyedhiyani produk competitive, lan nggawe nilai paling kanggo pelanggan.

 

Misi Polyester Changshu yaiku fokus ing masalah utama pelanggan, nyedhiyakake produk sing kompetitif, lan nggawe nilai maksimal kanggo para pelanggan. Kita bakal njunjung konsep prioritas layanan lan kerjasama win-win, lan ngarep-arep bisa bebarengan karo sampeyan.