Benang Filamen Dicelup Poliester Dope

LIDA® minangka produsen lan pemasok Benang Filamen Dicelup Polyester China profesional, yen sampeyan nggoleki Benang Filamen Dicelup Polyester Dope sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Bidang aplikasi produk kita wis ditambahi saka benang jahit kelas dhuwur, benang jaring iwak, anyaman, bolong khusus, lan liya-liyane nganti benang inti-spun, kain basis tenaga angin, kain banyu, kain kelas dhuwur, lsp.
Benang Filamen Dicelup Poliester Berkualitas Tinggi bisa nyukupi akeh aplikasi, yen sampeyan butuh, njaluk layanan online sing pas wektune babagan Benang Filamen Dicelup Poliester Dope. Saliyane dhaptar produk ing ngisor iki, sampeyan uga bisa ngatur Benang Filamen Dicelup Polyester Dope sing unik miturut kabutuhan tartamtu.
View as  
 
  • LIDA® minangka pimpinan profesional China Night Glare Polyester Dope Dyed Filament Yarn produsen kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Changshu Polyester Co., Ltd. (CHANGSHU POLYESTER CO.,LTD) dumunung ing No. 145, Dongxu Avenue, Xushi, Dongbang Town, Changshu City. Ing 40 taun kepungkur, perusahaan wis ngupayakake prinsip "nguatake masa depan lan menang kanthi unggul", lan wis manggoni papan ing industri serat kimia domestik khusus. Produk "merek Lida" saiki wis dadi wong anyar sing nggumunake ing pasar serat khusus domestik. Iki rangking ing ngarep negara ing industri sing dibagi kayata benang jahitan kanthi kekuatan dhuwur lan filamen warna kanggo kaset braiding, lan benang industri denier sing apik. Perusahaan nduweni hak kanggo ngimpor lan ngekspor.

  • Temokake pilihan akeh Benang Filamen Dicelup Poliester Putih Optik saka China ing LIDA®. Changshu Polyester Co., Ltd. (CHANGSHU POLYESTER CO.,LTD) dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu, ing Delta Kali Yangtze, kanthi transportasi sing trep. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor.

  • LIDA® minangka produsen Benang Filamen Dicelup Poliester Penuh Kusam Penuh China. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester halus, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang. Sampeyan bisa pesen filamen industri nilon poliester lan benang warna. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

  • LIDA® minangka pimpinan profesional China Semi Dull Polyester Dope Dyed Filament Yarn manufaktur kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Perusahaan kasebut dumunung ing Xushi, Kutha Dongbang, Kutha Changshu. Iki diadegake ing taun 1983. Iki minangka pabrikan sing nggabungake benang industri nilon lan poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan daur ulang nilon lan filamen poliester. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

  • LIDA® minangka pimpinan profesional China Total Brgiht Polyester Dope Dyed Filament Yarn produsen kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Changshu Polyester Co., Ltd. (CHANGSHU POLYESTER CO.,LTD) didegaké ing taun 1983 lan dumunung ing Provinsi Jiangsu, China. Perusahaan wis fokus ing R&D, produksi lan dodolan serat dibedakake ijo, kanthi output saben dina 230 ton. Perusahaan kasebut nduweni peralatan produksi lan fasilitas tambahan internasional, luwih saka 780 karyawan, lan bangunan pabrik luwih saka 100.000 meter persegi. Produk nutupi serat FDY prawan lan daur ulang, kalebu flame retardant, anti-ultraviolet, infra merah anti-tebih, punah, luminous, lan sapiturute. benang, kain basa daya angin, kain banyu, kain kelas dhuwur lan lapangan liyane. Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, demonstrasi manajemen kredit lan perusahaan AAA kredit sing netepi kontrak. Kanthi sertifikasi standar 100 GRS, OEKO-Tex, produk kasebut nduweni kualitas dhuwur lan stabilitas sing dhuwur, lan wis menangake akeh penghargaan penemuan nasional. Serat merek "Lida" kondhang ing pasar domestik lan manca lan diekspor menyang kabeh ndonya.

  • Temokake pilihan akeh Benang Filamen Dicelup Anti UV Polyester Dope saka China ing LIDA®. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka pabrikan sing nggabungake benang industri poliester poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

 1 
Kualitas dhuwur kita Benang Filamen Dicelup Poliester Dope ora mung digawe ing China, nanging uga SGS lan GRS certified. Pabrik kita minangka produsen lan pemasok profesional Benang Filamen Dicelup Poliester Dope ing China. We nyedhiyani layanan selaras lan welcome sampeyan Grosir.