Kabar

Kita seneng bareng karo sampeyan babagan asil karya, warta perusahaan, lan menehi pangembangan sing pas wektune lan janjian personel lan kahanan penghapusan.
  • Filamen poliester wis dadi bahan penting kanggo industri tekstil sajrone pirang-pirang dekade. Bubar, variasi anyar filamen poliester wis dikembangake, sing dikenal minangka filamen berbentuk trilobal poliester putih optik.

    2023-12-02

  • Kanthi industri fashion minangka salah sawijining industri sing paling ngrusak lingkungan ing saindenging jagad, fashion sing lestari lan ramah lingkungan dadi luwih penting tinimbang sadurunge.

    2023-11-07

  • Benang industri poliester kanthi kekuatan dhuwur lan kurang elongasi nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, elongasi kurang, modulus dhuwur, lan penyusutan panas garing sing dhuwur. Utamane digunakake minangka tali ban, sabuk conveyor, kanvas warp, lan sabuk pengaman kendaraan lan sabuk conveyor.

    2023-09-02

  • Polyester Trilobal Filament minangka jinis serat poliester khusus. Iku wis apik ing basis saka serat polyester tradisional, supaya wis sawetara katon khusus lan ciri kinerja. Ing ngisor iki minangka karakteristik filamen trilobal poliester:

    2023-08-03

  • Benang tahan api poliester minangka jinis benang poliester kanthi sifat tahan api. Polyester minangka jinis serat poliester, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata kekuatan dhuwur, tahan nyandhang, ora gampang nyusut, tahan lama, lan liya-liyane, nanging bakal diobong nalika nemoni sumber geni,

    2023-08-03

  • Benang filamen nilon 66 dikenal kanthi kekuatan lan daya tahan sing dhuwur. Iku luwih kuat lan tahan kanggo abrasion dibandhingake akeh serat tekstil liyane.

    2023-07-28