Kasus Koperasi

1. Nggawe Jiangsu Graduate Workstation karo Universitas Soochow Bebarengan mbangun Pusat Inovasi Kolaboratif serat sintetik sing dibedakake karo Universitas Soochow.



2. Madegake Pusat Teknik Riset lan Pengembangan teknologi bahan serat fungsional kanthi kekuatan dhuwur karo Universitas Donghua.



3. Madegake Pusat Riset lan Pangembangan serat fungsional karo Universitas Soochow.