Warta Industri

Apa benang industri poliester

2023-09-02

Benang industri poliesternuduhake kekuatan dhuwur, coarse-denier polyester filamen industri, lan fineness ora kurang saka 550 dtex. Miturut kinerja, bisa dipérang dadi jinis dhuwur-kekuatan lan kurang-regangan (jinis standar biasa), modul dhuwur-modul jinis kurang-shrinkage, dhuwur-kekuatan jinis kurang-shrinkage, lan jinis aktif. Antarane wong-wong mau, benang industri polyester low-shrinkage modulus dhuwur duwe kecenderungan kanggo ngganti benang industri poliester standar biasa ing ban lan produk karet mekanik amarga sifat sing apik banget kayata kekuatan pecah sing dhuwur, modulus elastis sing dhuwur, elongasi sing sithik, lan pengaruh sing apik. resistensi. ; Benang industri poliester kanthi kekuatan dhuwur lan kurang elongasi nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, elongasi kurang, modulus dhuwur, lan penyusutan panas garing sing dhuwur. Utamane digunakake minangka kabel ban, conveyor belt, kanvas warp, lan sabuk pengaman kendaraan lan sabuk conveyor; Low-shrinkagebenang industri poliesterwis sethitik shrinkage sawise kang digawe panas, lan kain utawa tenunan produk karet duwe stabilitas dimensi apik lan stabilitas resistance panas, bisa nresep kathah impact, lan duwe karakteristik softness nilon, utamané digunakake kanggo kain ditutupi (iklan kain kothak cahya, etc.) , conveyor belt weft, lsp; aktifptenunan industri olyesterminangka jinis benang industri anyar, sing nduweni afinitas sing apik karo karet lan PVC, sing bisa nyederhanakake teknologi pangolahan sakteruse lan ningkatake kualitas produk.