Warta Industri

Apa karakteristik kinerja filamen trilobal poliester

2023-08-03
Apa karakteristik kinerja sakafilamen trilobal poliester

Polyester Trilobal Filament minangka jinis serat poliester khusus. Iku wis apik ing basis saka serat polyester tradisional, supaya wis sawetara katon khusus lan ciri kinerja. Ing ngisor iki minangka karakteristik filamen trilobal poliester:


Trilobal salib-bagean: Ing salib-bagean sakafilamen trilobal poliesternyedhiyakake wangun trilobal, dene serat poliester tradisional umume duwe bagean salib bunder. Bentuk trilobal iki ndadekake permukaan serat luwih alus lan luwih reflektif.

Kinclong dhuwur: Amarga desain bagean salib trilobal, kinclong filamen trilobal poliester luwih dhuwur tinimbang serat poliester tradisional, lan luwih gampang ngasilake luster sing padhang, nggawe kain luwih atraktif.

Efek telung dimensi sing kuat: Bagean salib trilobal sakafilamen trilobal poliestermenehi serat kanthi efek telung dimensi sing luwih apik, nggawe kain utawa kain nduweni tekstur lan sentuhan sing luwih apik.

Resistance nyandhang apik: Lumahing serat poliester kanthi bagean salib trilobal luwih alus, saengga filamen trilobal poliester duwe resistensi nyandhang sing luwih apik tinimbang serat poliester tradisional, lan ora gampang ngasilake rambut.

Sifat antistatik: Filamen trilobal poliester duweni sifat antistatik sing apik, amarga permukaan sing mulus bisa nyuda produksi listrik statis.

Gampang kanggo dye: Amarga lumahing Gamelan sakafilamen trilobal poliester, pewarna bisa gampang nembus menyang serat nalika dyeing, nggawe werna luwih plump lan malah.

Filamen trilobal poliester akeh digunakake ing tekstil, kain, sandhangan lan lapangan liyane kanggo ngasilake kain kinclong, dhuwur-dimensi lan dhuwur-bahan, kayata kain hiasan dhuwur, olahraga, busana bisnis, lsp.