Benang Filamen Poliester Kusam Lengkap
  • Benang Filamen Poliester Kusam LengkapBenang Filamen Poliester Kusam Lengkap
  • Benang Filamen Poliester Kusam LengkapBenang Filamen Poliester Kusam Lengkap
  • Benang Filamen Poliester Kusam LengkapBenang Filamen Poliester Kusam Lengkap
  • Benang Filamen Poliester Kusam LengkapBenang Filamen Poliester Kusam Lengkap

Benang Filamen Poliester Kusam Lengkap

Temokake pilihan akeh Benang Filamen Poliester Kusam Lengkap saka China ing LIDA®. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka pabrikan sing nggabungake benang industri poliester poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Perusahaan kasebut entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 ing September 2019. Ing taun 2021, benang industri poliester sing dhuwur lan nyuda penyusutan diakoni minangka produk "khusus, khusus lan anyar" ing Provinsi Jiangsu, lan wis dirating minangka perusahaan teknologi dhuwur ing November taun sing padha. Perusahaan wis sukses nindakake kerjasama industri-universitas-riset karo Universitas Donghua lan Universitas Suzhou. Perusahaan kasebut nduweni hak impor lan ekspor kanthi dhukungan, lan produke diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika, Timur Tengah lan negara liya. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LIDA® minangka produsen lan pemasok Benang Filamen Poliester Kusam Lengkap ing China sing bisa borong Benang Filamen Poliester Kusam Lengkap.

Changshu Polyester Co., Ltd. Changshu Polyester misi kanggo fokus ing masalah customer utama, nyedhiyani produk competitive, lan nggawe nilai maksimum kanggo pelanggan.

Filamen poliester digawe saka pangolahan lan pemintalan chip poliester, biaya produksi relatif murah lan proses produksi luwih maju, lan kualitas produk luwih stabil.

Fitur saka Polyester Filament:

Kekuwatan: Kekuwatan serat poliester meh 1 kaping luwih kuwat tinimbang katun lan 3 kali luwih kuat tinimbang wol, saengga kain poliester kuwat lan awet.

Tahan panas: Bisa digunakake ing -70 ° C nganti 170 ° C, lan nduweni ketahanan panas lan stabilitas termal sing paling apik ing antarane serat sintetik.

Elastisitas: Kelenturan poliester cedhak karo wol, lan tahan kerut ngluwihi serat liyane. Kain ora kerut lan nduweni penylametan bentuk sing apik.

Ketahanan abrasi: Ketahanan abrasi poliester mung nomer loro tinimbang nilon lan nomer loro ing antarane serat sintetik.

Water absorption: Polyester has low water absorption and moisture regain, and good insulation performance.


Fitur Benang Filamen Poliester Kusam Lengkap: Kekuwatan dhuwur, penyusutan sing sithik, tahan suhu dhuwur, termoplastik sing apik, tahan karat, resistensi nyandhang, resistensi cahya sing apik, koefisien gesekan sing sithik, resistensi nyandhang, insulasi listrik sing apik, ora beracun lan ora ana ambune, cuaca apik resistensi.

Kauntungan: Tenacity dhuwur, shrinakge kurang, tahan panas sing apik, utamane digunakake kanggo jahitan benang.

 

Benang Filamen Poliester Full Kusam: Bagean matting ora mung nyuda refleksi lan kelip-kelip serat, nanging uga nggawe serat sabanjure duwe kaluwihan luster alus, pewarnaan jero sing apik, kain drape dhuwur, lan kinerja pelindung sing kuat, sing bisa nyukupi kabutuhan nggawe sandhangan dhuwur-mburi.

 

Aplikasi Filamen Poliester: Utas jahitan sing dhuwur, benang jaring iwak, anyaman, bolong khusus, benang inti, kain dhasar tenaga angin, kain banyu, kain kelas dhuwur lan lapangan liyane.

Parameter indeks produk:

Item

30D-120D

150D-500D

630D-2000D

Standar Tes

Tenacity

≥7.5

≥7.2

≥6.5

GB/T 14344

Elongation

16±2

16±2

16±2

GB/T 14344

Hot Air Shrinkage

3.5

3.5

3.5

GB/T 6505

Intermingling Points saben Meter

8

8

8

FZ/T 50001

0il

7

7

7

GB/T 6504

 

Item tabung kertas : tabung dhuwur (250*140) tabung kurang (125*140) tabung kurang (150*108)

Metode Packing: 1. Karton packing. 2. Pallet packing.

 

Hot Tags: Benang Filamen Poliester Kusam Lengkap, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Digawe ing China, Disesuaikan, Kualitas, SGS, GRS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.