Benang Filamen Poliester Anti UV
  • Benang Filamen Poliester Anti UVBenang Filamen Poliester Anti UV
  • Benang Filamen Poliester Anti UVBenang Filamen Poliester Anti UV
  • Benang Filamen Poliester Anti UVBenang Filamen Poliester Anti UV
  • Benang Filamen Poliester Anti UVBenang Filamen Poliester Anti UV

Benang Filamen Poliester Anti UV

LIDA® minangka produsen Benang Filamen Poliester Anti UV Anti UV sing misuwur. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka produsen sing nggabungake benang industri nilon poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Sawise 40 taun perjuangan lan transformasi teknologi lan inovasi, kualitas produk wis entuk kapercayan lan pujian saka akeh pelanggan. Saiki perusahaan wis pasukan technical kuwat, peralatan banget, peralatan testing lengkap, kualitas produk stabil, reputasi apik, lan duwe hak kanggo ngimpor lan ekspor. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LIDA® minangka produsen Benang Filamen Poliester Anti UV Anti UV sing misuwur.

Merek "Lida" saka Changshu Polyester Co., Ltd. minangka merek sing apik banget ing pasar serat khusus domestik.

Filamen poliester digawe saka filamen poliester. Poliester minangka macem-macem serat sintetik sing penting lan minangka jeneng dagang serat poliester ing negaraku. Iki minangka polimer pembentuk serat sing digawe saka asam tereftalat (PTA) utawa dimetil tereftalat (DMT) lan etilena glikol (MEG) sing diresiki liwat esterifikasi utawa transesterifikasi lan polikondensasi. - Polyethylene terephthalate (PET), serat digawe kanthi spinning lan post-processing. Sing diarani filamen poliester yaiku filamen kanthi dawane luwih saka siji kilometer, lan filamen kasebut tatu dadi bal.

Serat anti-ultraviolet minangka serat sing nduweni kemampuan kanggo nolak karusakan ultraviolet utawa serat kanthi aditif anti-ultraviolet. Nduwe efek anti-ultraviolet, bisa nyegah penuaan produk kanthi efektif, nambah umur layanan tekstil sing digawe ing kahanan ruangan, lan nduweni kualitas stabil lan perlindungan srengenge sing tahan suwe.

Fitur Benang Filamen Poliester Anti UV:

Kekuwatan: Kekuwatan serat poliester meh 1 kaping luwih kuwat tinimbang katun lan 3 kali luwih kuat tinimbang wol, saengga kain poliester kuwat lan awet.

Tahan panas: Bisa digunakake ing -70 ° C nganti 170 ° C, lan nduweni ketahanan panas lan stabilitas termal sing paling apik ing antarane serat sintetik.

Elastisitas: Kelenturan poliester cedhak karo wol, lan tahan kerut ngluwihi serat liyane. Kain ora kerut lan nduweni penylametan bentuk sing apik.

Ketahanan abrasi: Ketahanan abrasi poliester mung nomer loro tinimbang nilon lan nomer loro ing antarane serat sintetik.

Panyerepan banyu: Polyester nduweni panyerepan banyu sing sithik lan entuk kelembapan maneh, lan kinerja insulasi sing apik.

 

Fitur produk filamen poliester: kekuatan dhuwur, shrinkage kurang, resistance suhu dhuwur, thermoplasticity apik, resistance karat, resistance nyandhang, resistance cahya apik, koefisien gesekan kurang, nyandhang resistance, jampel electrical apik, non-beracun lan ora ambu, lan resistance cuaca apik.

Kauntungané: Kekuatan dhuwur, nyusut kurang, tahan panas sing apik, utamané digunakake kanggo jahitan benang.

Panggunaan filamen poliester:

Poliester digunakake minangka serat sandhangan, lan kain bisa entuk efek tanpa kerut lan ora nyetrika sawise dicuci. Poliester asring dicampur utawa dirajut karo macem-macem serat, kayata poliester katun, poliester wol, lan liya-liyane, lan akeh digunakake ing macem-macem sandhangan lan bahan hiasan. Polyester bisa digunakake ing industri kanggo sabuk conveyor, tarub, kanvas, kabel, jaring fishing, etc. Polyester uga bisa digunakake ing bahan insulasi listrik, kain Filter tahan asam, lan kain industri farmasi. Serat sintetis wis akeh digunakake ing macem-macem lapangan ekonomi nasional amarga kekuatan dhuwur, resistance nyandhang, resistance asam, resistance alkali, resistance suhu dhuwur, bobot entheng, penylametan anget, jampel electrical apik lan resistance kanggo jamur lan moth.

 

Aplikasi Benang Filamen Poliester Anti UV: Digunakake kanggo anyaman, tenun, benang jahit, kain sunshade, produk ruangan, lsp.


Item

30D-120D

150D-500D

630D-2000D

Standar Tes

Tenacity

≥7.5

≥7.2

≥6.5

GB/T 14344

Elongation

16±2

16±2

16±2

GB/T 14344

Hot Air Shrinkage

3.5

3.5

3.5

GB/T 6505

Intermingling Points saben Meter

8

8

8

FZ/T 50001

0il

7

7

7

GB/T 6504

Parameter indeks produk:

Item tabung kertas : tabung dhuwur (250*140) tabung kurang (125*140) tabung kurang (150*108)

Metode Packing: 1. Karton packing. 2. Pallet packing.

Hot Tags: Benang Filamen Anti UV Polyester, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Digawe ing China, Disesuaikan, Kualitas, SGS, GRS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.