Benang Filamen Poliester Semi Kusam
  • Benang Filamen Poliester Semi KusamBenang Filamen Poliester Semi Kusam
  • Benang Filamen Poliester Semi KusamBenang Filamen Poliester Semi Kusam
  • Benang Filamen Poliester Semi KusamBenang Filamen Poliester Semi Kusam
  • Benang Filamen Poliester Semi KusamBenang Filamen Poliester Semi Kusam

Benang Filamen Poliester Semi Kusam

LIDA® minangka produsen Benang Filamen Poliester Semi Kusam sing misuwur ing China. Diadegake ing taun 1983, perusahaan kasebut minangka pabrikan sing nggabungake benang industri poliester poliester, nilon dicelup dope 6, nilon 66, benang industri poliester, tahan api lan filamen poliester nilon daur ulang, lan sampeyan bisa pesen industri nilon poliester. Filamen, benang dicelup dope. Perusahaan kasebut entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 ing September 2019. Ing taun 2021, benang industri poliester sing dhuwur lan nyuda penyusutan diakoni minangka produk "khusus, khusus lan anyar" ing Provinsi Jiangsu, lan wis dirating minangka perusahaan teknologi dhuwur ing November taun sing padha. Perusahaan wis sukses nindakake kerjasama industri-universitas-riset karo Universitas Donghua lan Universitas Suzhou. Perusahaan kasebut nduweni hak impor lan ekspor kanthi dhukungan, lan produke diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika, Timur Tengah lan negara liya. Kita pitados bilih kita bisa kerjo bareng karo sampeyan kanggo kahanan win-win ing mangsa, lan kita ngarep-arep kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LIDA® minangka pabrikan lan pemasok Benang Filamen Poliester Semi Kusam ing China sing bisa borong Benang Filamen Poliester Semi Kusam.

Tujuan perusahaan Changshu Polyester Co., Ltd. yaiku kanggo nggayuh tujuan lan menang kanthi keunggulan; misi kita yaiku: fokus ing masalah utama pelanggan, nyedhiyakake produk sing kompetitif, lan nggawe nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan.

Filamen poliester digawe saka filamen poliester. Poliester minangka macem-macem serat sintetik sing penting lan minangka jeneng dagang serat poliester ing negaraku. Iki minangka polimer pembentuk serat sing digawe saka asam tereftalat (PTA) utawa dimetil tereftalat (DMT) lan etilena glikol (MEG) sing diresiki liwat esterifikasi utawa transesterifikasi lan polikondensasi. - Polyethylene terephthalate (PET), serat digawe kanthi spinning lan post-processing. Sing diarani filamen poliester yaiku filamen kanthi dawane luwih saka siji kilometer, lan filamen kasebut tatu dadi bal.

Fitur Benang Filamen Poliester Semi Kusam:

Kekuwatan: Kekuwatan serat poliester meh 1 kaping luwih kuwat tinimbang katun lan 3 kali luwih kuat tinimbang wol, saengga kain poliester kuwat lan awet.

Tahan panas: Bisa digunakake ing -70 ° C nganti 170 ° C, lan nduweni ketahanan panas lan stabilitas termal sing paling apik ing antarane serat sintetik.

Elastisitas: Kelenturan poliester cedhak karo wol, lan tahan kerut ngluwihi serat liyane. Kain ora kerut lan nduweni penylametan bentuk sing apik.

Ketahanan abrasi: Ketahanan abrasi poliester mung nomer loro tinimbang nilon lan nomer loro ing antarane serat sintetik.

Panyerepan banyu: Polyester nduweni panyerepan banyu sing sithik lan entuk kelembapan maneh, lan kinerja insulasi sing apik.

 

Fitur produk filamen poliester: Kekuwatan dhuwur, nyusut kurang, tahan suhu dhuwur, termoplastik sing apik, tahan korosi, tahan nyandhang, resistensi cahya sing apik, koefisien gesekan sing sithik, resistensi nyandhang, insulasi listrik sing apik, ora beracun lan ora ana ambune, tahan cuaca apik.

Kauntungan: Daya tahan dhuwur, nyusut sithik, tahan panas sing apik, utamane digunakake kanggo jahitan benang.


Filamen poliester (kusam) ngandhut semi-kusam: Dibandhingake karo kepunahan lengkap, semi-kusam nduweni kilap sing luwih padhang lan bayangan lan kelip-kelip sing luwih jelas. Kepunahan lengkap nduweni luster sing relatif alus, ora ana bayangan lan kelip-kelip sing jelas, lan ora nggumunake.

 

Aplikasi filamen Polyester (kusam) ngemot semi-kusam: Utas jahitan kelas dhuwur, benang jaring iwak, anyaman, bolong khusus, benang inti, kain dhasar tenaga angin, kain banyu, kain kelas dhuwur lan lapangan liyane.

Parameter indeks produk Benang Filamen Poliester Semi Kusam:

Item

30D-120D

150D-500D

630D-2000D

Test Standar

Tenacity

≥7.5

≥7.2

≥6.5

GB/T 14344

Elongation

16±2

16±2

16±2

GB/T 14344

Hot Air Shrinkage

3.5

3.5

3.5

GB/T 6505

Intermingling Points saben Meter

8

8

8

FZ/T 50001

0il

7

7

7

GB/T 6504


Item tabung kertas : tabung dhuwur (250*140) tabung kurang (125*140) tabung kurang (150*108)

Metode Packing: 1. Karton packing. 2. Pallet packing.

Hot Tags: Benang Filamen Poliester Semi Kusam, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Digawe ing China, Disesuaikan, Kualitas, SGS, GRS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.