Total Brgiht Polyester Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Filament BenangTotal Brgiht Polyester Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Filament BenangTotal Brgiht Polyester Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Filament BenangTotal Brgiht Polyester Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Filament BenangTotal Brgiht Polyester Filament Benang
  • Total Brgiht Polyester Filament BenangTotal Brgiht Polyester Filament Benang

Total Brgiht Polyester Filament Benang

LIDA® minangka produsen Benang Filamen Poliester Total Brgiht Total Brgiht China. Perusahaan wis fokus ing R&D, produksi lan dodolan serat dibedakake ijo, kanthi output saben dina 230 ton. Perusahaan kasebut nduweni peralatan produksi lan fasilitas tambahan internasional, luwih saka 780 karyawan, lan bangunan pabrik luwih saka 100.000 meter persegi. Prodhuk nutupi prawan lan daur ulang FDY polyester, nilon 6, lan nilon 66 serat, kalebu flame retardant, anti-ultraviolet, anti-tebih infrared, punah, luminous, etc. Produk sing digunakake digunakake ing dhuwur-bahan sewing thread, fishing net benang, anyaman, bolong khusus, benang inti, kain dasar tenaga angin, kain banyu, kain kelas dhuwur lan lapangan liyane. Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, demonstrasi manajemen kredit lan perusahaan AAA kredit sing netepi kontrak. Kanthi sertifikasi standar 100 GRS, OEKO-Tex, produk kasebut nduweni kualitas dhuwur lan stabilitas sing dhuwur, lan wis menangake akeh penghargaan penemuan nasional. Serat merek "Lida" kondhang ing pasar domestik lan manca lan diekspor menyang saindenging jagad.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LIDA® minangka produsen Benang Filamen Poliester Total Brgiht Total Brgiht China.

Changshu Polyester Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing darmabakti kanggo R&D lan produksi nilon 6, nilon 66 lan diferensiasi poliester lan serat fungsional.

Filamen poliester digawe saka filamen poliester. Poliester minangka macem-macem serat sintetik sing penting lan minangka jeneng dagang serat poliester ing negaraku. Iki minangka polimer pembentuk serat sing digawe saka asam tereftalat (PTA) utawa dimetil tereftalat (DMT) lan etilena glikol (MEG) sing diresiki liwat esterifikasi utawa transesterifikasi lan polikondensasi. - Polyethylene terephthalate (PET), serat digawe kanthi spinning lan post-processing. Sing diarani filamen poliester yaiku filamen kanthi dawane luwih saka siji kilometer, lan filamen kasebut tatu dadi bal.

Fitur saka Polyester Filament:

Kekuwatan: Kekuwatan serat poliester meh 1 kaping luwih kuwat tinimbang katun lan 3 kali luwih kuat tinimbang wol, saengga kain poliester kuwat lan awet.

Tahan panas: Bisa digunakake ing -70 ° C nganti 170 ° C, lan nduweni ketahanan panas lan stabilitas termal sing paling apik ing antarane serat sintetik.

Elastisitas: Kelenturan poliester cedhak karo wol, lan tahan kerut ngluwihi serat liyane. Kain ora kerut lan nduweni penylametan bentuk sing apik.

Ketahanan abrasi: Ketahanan abrasi poliester mung nomer loro tinimbang nilon lan nomer loro ing antarane serat sintetik.

Panyerepan banyu: Polyester nduweni panyerepan banyu sing sithik lan entuk kelembapan maneh, lan kinerja insulasi sing apik.


Fitur Benang Filamen Poliester Total Brgiht : Kekuwatan dhuwur, nyusut kurang, tahan suhu dhuwur, termoplastik sing apik, tahan karat, tahan nyandhang, tahan cahya sing apik, koefisien gesekan sing sithik, tahan nyandhang, insulasi listrik sing apik, ora beracun lan ora ana ambune, cuaca apik resistensi.

Kauntungan: Daya tahan dhuwur, nyusut sithik, tahan panas sing apik, utamane digunakake kanggo jahitan benang.


Total Brgiht Polyester Filament Benang: Benang polyester padhang duwe luster khusus, lan katon kekuatan banget ketok.

Panggunaan filamen poliester:

Poliester digunakake minangka serat sandhangan, lan kain bisa entuk efek tanpa kerut lan ora nyetrika sawise dicuci. Poliester asring dicampur utawa dirajut karo macem-macem serat, kayata poliester katun, poliester wol, lan liya-liyane, lan akeh digunakake ing macem-macem sandhangan lan bahan hiasan. Polyester bisa digunakake ing industri kanggo sabuk conveyor, tarub, kanvas, kabel, jaring fishing, etc. Polyester uga bisa digunakake kanggo bahan insulasi listrik, kain Filter tahan asam, lan kain industri pharmaceutical. Serat sintetis wis akeh digunakake ing macem-macem lapangan ekonomi nasional amarga kekuatan dhuwur, resistance nyandhang, resistance asam, resistance alkali, resistance suhu dhuwur, bobot entheng, penylametan anget, jampel electrical apik lan resistance kanggo jamur lan moth.

 

Aplikasi Benang Filamen Poliester Total Brgiht: Benang jahit kelas dhuwur, benang jaring iwak, anyaman, bolong khusus, benang inti, kain dhasar tenaga angin, kain banyu, kain kelas dhuwur lan lapangan liyane.

Parameter indeks produk:

Item

30D-120D

150D-500D

630D-2000D

Test Standar

Tenacity

≥7.5

≥7.2

≥6.5

GB/T 14344

Elongation

16±2

16±2

16±2

GB/T 14344

Hot Air Shrinkage

3.5

3.5

3.5

GB/T 6505

Intermingling Points saben Meter

8

8

8

FZ/T 50001

0il

7

7

7

GB/T 6504


Item tabung kertas : tabung dhuwur (250*140) tabung kurang (125*140) tabung kurang (150*108)

Metode Packing: 1. Karton packing. 2. Pallet packing.

 

Hot Tags: Benang Filamen Poliester Total Brgiht, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Digawe ing China, Disesuaikan, Kualitas, SGS, GRS

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.